Stel je vraag online

Mail

Op werkdagen wordt je mail binnen 48 uur beantwoord.

Twitter

Facebook

LinkedIn


Telefoon

Momenteel is onze helpdesk gesloten.

(036) 527 28 82

FAQ
Op zoek naar een antwoord op je vraag?

Kan ik privé een auto leasen?

Dat kan zeker. Hier vindt je meer informatie over Private Lease

Wat is de levertijd van mijn nieuwe auto

De levertijd is voor iedere auto anders. Je vindt de verwachte levertijd van je auto in de bevestiging van je bestelling, of neem contact met ons op als je de verwachte levertijd van te voren wilt weten.

Kan ik als net gestarte ondernemer een auto leasen?

Je kunt als net gestarte onderneming een auto leasen, echter voeren wij bij iedere aanvraag een financiële toetsing uit.

Wat houdt een financiële toetsing in?

Dit houdt in dat wij gaan controleren of wij het contract met jouw kunnen afsluiten. De uitslag van de financiële toetsing wordt altijd met je besproken. Het kan zo zijn dat wij naar aanleiding van de toetsing vragen om een zekerheid in de vorm van een aanbetaling of een waarborgsom.

Wat gebeurt er bij een aanbetaling?

Als er sprake is van een aanbetaling zal de aanbetaling verwerkt worden in het leasecontract. Dit zorgt voor een verlaging van de leaseprijs. De aanbetaling moet bij LeasePlan op de rekening staan voordat de auto kan worden besteld.

Waar kan ik autodocumenten aanvragen?

Je kunt alle documenten voor de auto aanvragen via Mijn LeasePlan. Ook kan je daar onder andere bekeuringen betalen en heb je inzicht in het verbruik van je auto.

Wat zijn de voordelen van meer/minder dagprijzen?

Bij meer/ minder dagprijzen weet je als klant precies waar je aan toe bent. Wij spreken bij het afsluiten van het contract een dagprijs af voor het langer doorrijden of eerder inleveren. Als je ervoor kiest de auto eerder in te leveren of juist langer door wil rijden dan kun je zelf berekenen wat dat voor jouw betekent.

Wanneer vindt de eerste incasso plaats?

LeasePlan incasseert elke maand vooraf, dit houdt in dat wij de factuur voor de maand augustus al versturen in juli en per de 1e van de maand augustus incasseren. De eerste factuur wordt pas verstuurd nadat je de auto in ontvangst genomen hebt. De eerste incasso vindt dan plaats na de maand dat je de auto in ontvangst hebt genomen.