Zakelijk Leasen

Onze klanten aan het woord

Avex B.V.

"Merkonafhankelijkheid, scherpe prijsstelling en een gebruikersvriendelijke site met een online calculatietool, die zowel door mij als door onze berijders erg op prijs wordt gesteld.”

Jos Schaddelee – Directeur
www.avex.nl

Jos Schaddelee – Directeur Avex B.V.

Lesterius

"We hebben een offerteaanvraag gedaan via LeasePlanDirect.nl. Daar kregen we snel respons op en het contact met de medewerkers was heel prettig. De prijsopgave was helder en zonder gekke dingen achteraf."

Arnoud van den broek – Directeur
www.lesterius.com

De Boekenkrant

"Bij LeasePlan kun je als zelfstandig ondernemer goed terecht. De mogelijkheid voor Shortlease sprak mij erg aan. En binnen het Shortlease-aanbod kon ik kiezen voor een auto die goed bij mijn wensen aansloot.”

Jan Louwers – Uitgever Boekenkrant
www.boekenkrant.com

Lucas van de Burgt – Directeur Mavi Jeans Nederland

Mavi Jeans Nederland

“Het bedrijf heeft een no-nonsens mentaliteit, medewerkers zijn uiterst accuraat en wat de medewerkers beloven, wordt uitgevoerd en nagekomen."

Lucas van de Burgt – Directeur
www.mavi.com

Harm Poelen – DGA 20/20 Vision europe

20/20 Vision europe

"De calculatie site wordt als uitermate plezierig ervaren. Groot voordeel is ook dat de berekende prijs ook echt de geoffreerde prijs is. Bij andere aanbieders wil de online prijs nog wel eens afwijken van de uiteindelijke prijs in het contract.”

Harm Poelen – DGA
www.vision.com

Stobag

"De dienstverlening is uitermate efficiënt en effectief, waarbij voor mij altijd de volgende regel dient te gelden: 'Het zijn de details die het verschil maken tussen hulde en huilen'. LeasePlanDirect heeft ons daarin niet teleurgesteld.""

Marcel Veeneman – CEO
www.stobag.com

Marcel Veeneman – CEO Stobag

TecLine

"In het verleden hebben wij ook bij andere maatschappijen geleased, met name het gemak waarmee je online een auto kunt samenstellen tegen scherpe condities heeft ons uiteindelijk doen besluiten bijna alle auto's bij LeasePlanDirect te bestellen."

Paul Muller – Directeur
www.tecline.com

Yes You Are

"Ik ervaar de dienstverlening van LeasePlan als zeer prettig. Mijn vragen worden altijd goed en snel beantwoord. LeasePlan heeft voor mijn gevoel echt een stapje harder gelopen bij het zoeken naar een auto in een specifieke kleur."

Tatjana Rodrigues de Graca – Directeur
www.yesyouare.nl