Bereken het leasetarief voor uw SsangYong

Bedrijfswagens met een geel kenteken vindt u hier

Welke bestelauto zoekt u?

i

Wat is uw budget?

Voor deze looptijd zijn enkel Occasion Lease auto's beschikbaar.
Vanaf 24 maanden vindt u ook nieuwe leaseauto's.
Vanaf 1 maand: Shortlease

Nieuw Lease Bekijk 37 auto's
Occasion Lease 0 auto's
Sorteer op: Naam
  1. Scherpste prijs
  2. Breed aanbod
  3. Alles online zelf regelen
 1. Actyon Sports

  vanaf € 410 p/m
 2. Rexton

  vanaf € 531 p/m
 3. XLV

  vanaf € 328 p/m
  1. Scherpste prijs
  2. Breed aanbod
  3. Alles online zelf regelen

Een leaseauto van SsangYong

Bij LeasePlanDirect.nl leggen we de focus op de ondernemer en de auto. Dus voor het leasen van een SsangYong voor uw eenmanszaak of het MKB bent u aan het juiste adres.

U leaset uw nieuwe SsangYong online. Zo kunnen wij scherpe leasetarieven bieden en profiteert u altijd van een snelle service. Met een SsangYong leaseauto komt u altijd representatief voor de dag. Bij LeasePlanDirect.nl kiest, vergelijkt en bestelt u in enkele muisklikken uw ideale SsangYong leaseauto. Bereken direct het lease tarief.

Lage leasetarieven voor uw SsangYong

LeasePlanDirect.nl kan u scherpe leasetarieven bieden, omdat u zelf online de deal sluit. Daardoor is er geen uitgebreid en kostbaar verkoopapparaat nodig. Mocht u er niet uitkomen, dan staat ons professionele team klaar om u te ondersteunen. Kies, vergelijk en bestel in enkele muisklikken uw ideale SsangYong leaseauto.

Bij ons uw bestelauto bestellen

Hoe gaat dat in z'n werk?

Op basis van uw wensen kiest u online uit ons ruime aanbod. U kunt auto's met elkaar vergelijken en kiest de voor u meest geschikte auto. Deze past u vervolgens helemaal aan naar uw eigen smaak. U kiest de kleur en de bekleding en u voegt opties en accessoires toe zoals een trekhaak, imperiaal, lat om lat betimmering of een alarm.