Zakelijk Leasen

Elektrisch rijden met nog
4% bijtelling.

De auto’s op deze pagina hebben nog 4% bijtelling. Bestel snel en bespaar honderden euro's - zolang de voorraad strekt.

 • Tot 5 jaar lang 4% bijtelling
 • 4% geldt voor auto’s met een fiscale waarde tot €50.000
 • Over het bedrag daarboven betaal je 22%
Bekijk onze elektrische auto's
* De genoemde bijtellingsbedragen zijn tot stand gekomen op basis van een Nissan Leaf (TEKNA) met een fiscale waarde van € 47.850,00 en een gehanteerd inkomstenbelastingtarief van 51,75%. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.

Meestgestelde vragen

 • Met meer dan 40.000 publieke laadpunten vind je eenvoudig een laadpunt bij jou in de buurt via een laadpalen app, zoals Smoov en Plugsurfing. Is dit niet het geval of zijn deze vaak bezet? Doe dan een aanvraag bij je gemeente voor een publiek oplaadpunt. Met onze tankpas kun je overal eenvoudig betalen.

  Publieke laadpunten
  Laadpunten hebben vaak verschillende tarieven, afhankelijk van de aanbieder en locatie. Als de laadkosten in het leasecontract zitten, worden de kosten voor laden bij een publiek laadpunt vergoed. Wij adviseren altijd een tankpas aan te schaffen, omdat je niet bij alle laadpalen kunt pinnen.

  Thuisladen
  De laadpalen van NewMotion en Allego sturen alle gegevens door die nodig zijn om het stroomverbruik aan huis te berekenen en aan je terug te betalen. Elke laadsessie wordt geregistreerd en het geld wordt automatisch teruggestort.

  Laden via het stopcontact
  In noodsituaties kun je laden via een normaal stopcontact met een Schuko stekker. Deze krijg je meegeleverd bij de auto. Dit is niet geschikt voor de dagelijkse laadbehoefte, vanwege de warmtevorming in de stekker en de lange laadduur.

 • LeasePlan zorgt er altijd voor dat de juiste prijs uit de bestelling wordt gebruikt en jij het juiste leasetarief krijgt.

 • Dit hangt af van je woonsituatie.

  1. Huurwoning met parkeergelegenheid op eigen grond
  Neem contact op met de verhuurder en vraag naar de mogelijkheden.

  2. Koopwoning met parkeergelegenheid op eigen grond
  In het algemeen is het regelen van een privé laadpunt geen enkel probleem. Bij de aanvraag worden de technische specificaties met je doorgenomen.

  3. Koopwoning met Vereniging van Eigenaren (VVE)
  Je hebt toestemming nodig van de VVE voor de plaatsing van een laadpaal. De leverancier komt altijd op de locatie kijken. Soms is het nodig om extra voorzieningen te treffen in de parkeergarage die data-uitwisseling met het laadpunt mogelijk maken.

  4. Koop- of huurwoning zonder geen eigen parkeerplaats op eigen grond
  Via de gemeente kun je een openbaar laadpunt in de buurt aanvragen. Benader je eigen gemeente om te vragen naar de mogelijkheden en voorwaarden.

  Aanvullende vragen over laadpalen

 • Dit verschilt per auto. Als de trekhaak tussen de accessoires staat vermeld op onze website, dan kan dat.

* Getoonde vanafprijzen op basis van BasicPlan, 60 maanden en 10.000 km/jaar.

Bij levering in 2020 kan de bestelling niet worden geannuleerd.

Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke uitvoering.
Bekijk ons aanbod