< bekijk alle deals

onze nu nog 4% bijtelling deal

Tesla Model S 75 kWh Hatchback

Vanaf 998 p/m*
Tesla Model S voorkant schuin
 • Gegarandeerd 4% bijtelling
 • Obsidian Black & Metallic Silver excl. bij LeasePlan
 • Incl. onbeperkt laden bij Tesla Supercharger

Beschikbaar in de kleuren:

Kies uitvoering
Inclusief gratis gebruik Superchargers

Tesla Model S specificaties

Brandstof 100% elektrisch

Actieradius**390 km

Aandrijving 4 wielen

Vermogen 386 kW (518 pk)

Transmissie automaat

Oplaadtijd 5u 15m (100%)
Snelladen 30m (80%)

Kofferruimte894 ltr

Energielabel A (4% bijtelling)

Bekijk Tesla Model S video

Tesla Model S video

Slechts 4% bijtelling

Als je nu kiest voor onze Tesla Model S deal zet je 4% bijtelling vast voor de totale duur van je contract. Zo profiteer je nog jarenlang van de laagste bijtelling!

Op de Tesla Model S die pas in 2019 voor het eerst in gebruik wordt genomen geldt namelijk een hogere bijtelling. Het bijtellingspercentage van 4% geldt dan alleen nog voor de fiscale waarde tot 50.000 euro. Het bedrag daarboven wordt belast met 22%. Als de auto die je nu bestelt onvoorzien later wordt geleverd en daardoor in 2019 voor het eerst in gebruik wordt genomen, mag je kosteloos annuleren.

Tesla Model S achterkant schuin
Tesla Model S achterkant

Executive electric

Een Tesla rij je niet voor niets. De Model S met 75 kWh versnelt in 4,4 seconden van 0 naar 100 km/uur. En met een praktische actieradius** van 390 km rij je van Groningen naar Maastricht zonder tussendoor te laden. Op een erg ontspannen manier, want door slimme technieken ervaar je in een Tesla de geluidsdynamiek van een opnamestudio.

De Model S is uitgerust met Premium upgradepakket: onder-nul-winterfuncties zoals stoelverwarming voor elke passagier, een verwarmd stuur, ruitenwisserontdooiers en ruitensproeierverwarming, een audiosysteem dat specifiek is afgestemd op de ultrastille cabine van Tesla, een HEPA-luchtfiltersysteem tegen allergenen en bacteriën, en filters voor schone lucht in de auto.

Extreem veilig

Tesla Model S is ontwikkeld om zo veilig mogelijk te zijn voor zijn berijders. De auto is erg stabiel vanwege zijn lage zwaartepunt. En door zes airbags en de aluminium kooiconstructie zijn alle passagiers optimaal beschermd in geval van een aanrijding. Maar waarschijnlijk zal je deze bescherming niet eens nodig hebben. Want de kans op een ongeval wordt geminimaliseerd door de vele actieve veiligheidsfuncties van de Model S.

Tesla Model S zijkant
Tesla Model S zijkant boven

Overal aangesloten

Op al onze deal Tesla modellen krijg je gratis, gedurende je contract, toegang tot het Tesla Supercharger netwerk. Zo heb jij overal plezier van je auto! Dankzij dit wereldwijd groeiende oplaadnetwerk kun je op meer dan 1300 Supercharger stations langs populaire routes door heel Europa opladen. Is je auto helemaal opgeladen? Dan krijg je een berichtje in de Tesla-app en kan je weer lekker op pad.

Vind hier meer informatie over de voordelen van dit netwerk.

 • Keyless openen en starten
 • Touchscreen navigatiesysteem
 • Cruise control
Tesla Model S voorkant
 • Touchschreen CD-speler en digitale radio
 • Zeven luidsprekers
 • Parkeersensoren en camera

Dit krijg je voor je leasebedrag

Wij regelen en betalen bijna alles voor je. Het enige wat buiten je leasebedrag valt is de brandstof, verkeersboetes en de wasstraat. Dit is bij je leasebedrag inbegrepen:

 • Deze maandelijkse kosten (officieel noem je dit motorrijtuigenbelasting) zijn inbegrepen in je leasebedrag.

 • Deze maandelijkse verzekeringskosten zijn inbegrepen in je leasebedrag.

 • Onderhoud en bandenvervanging bij slijtage regel je eenvoudig via ons. Er is altijd wel een garage bij je in de buurt waarmee LeasePlan samenwerkt. Wij betalen de kosten, en je auto wordt gehaald en gebracht.

 • Onze Casco dekking is zeer compleet. Onze reparateurs helpen je graag alles weer te herstellen.

Kies daarnaast uit aanvullende opties (tegen meerprijs) als: BasicPlan Plus pakket met o.a. hulpverlening in het binnen- en buitenland, schadeverzekering inzittenden en vervangend vervoer bij onderhoud- en schadeherstel werkzaamheden na 24 uur. Of kies voor extra opties zoals een tank- en laadpas of winterbanden.

Rij jij binnenkort in de Tesla Model S?

Tesla Model SHatchback 75 kWh

Vanaf € 998 p/m*
Tesla Model S voorkant schuin
 • Gegarandeerd 4% bijtelling
 • Obsidian Black & Metallic Silver excl. bij LeasePlan
 • Incl. onbeperkt laden bij Tesla Supercharger

Beschikbaar in de kleuren:

Kies uitvoering

Contact opnemen

Of bekijk onze

veelgestelde vragen
* Getoonde vanafprijzen op basis van BasicPlan, 60 maanden en 10.000 km/jaar
** Praktische actieradius op basis van het Real Range model van EVDB, welke de praktijk zo goed mogelijk probeert te benaderen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend
Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke uitvoering

Kies uw uitvoering

  Bekijk alle Tesla S modellen