Zakelijk Leasen

Waarom kiezen voor LeasePlan?

Ondernemers van nu hebben behoefte aan snelheid en flexibiliteit. Ze moeten zich bezighouden met wat écht telt, de zaak. Dat snappen we heel goed. LeasePlan Direct is er speciaal voor de ondernemer, eenmanszaak of MKB.

Je regelt direct alles online. We vragen namelijk liever niet teveel van je tijd. We zorgen wel dat je zo snel mogelijk zorgeloos rijdt in een leaseauto die het beste past bij jouw wensen, tegen de allerscherpste prijs.

Meer dan een auto alleen

Meer dan een auto alleen

Als berijder van de auto ben jij bij LeasePlanDirect.nl verzekerd van een compleet en duidelijk pakket aan diensten. Het is niet alleen een auto, maar het is ook de bijbehorende service zoals onderhoud of reparatie.

De dienstverlening van LeasePlanDirect.nl is volledig afgestemd op ondernemers die gewend zijn snel en efficiënt te werken met korte lijnen. Onze klanten geven ons niet zomaar een 8.4 in ons jaarlijks klanttevredenheidsheidsonderzoek.

Alles online: van offerte tot bestelling

Bij LeasePlanDirect.nl kun je offertes opvragen op het tijdstip dat jouw het beste uitkomt. Het blijft niet bij offreren alleen, je kunt ook online uw contractaanvraag opstellen en benodigde stukken eenvoudig uploaden. Ook kun je alvast berekenen wat de kosten zijn bij eerder inleveren of langer doorrijden. Je hebt vooraf alles inzichtelijk. Daarnaast is er een team van specialisten telefonisch bereikbaar om je vragen te beantwoorden.

Inkoopvoordeel via LeasePlan Nederland

Voor de inkoop, dus de auto's én de aanvullende diensten als verzekeringen en service, maken wij gebruik van de inkoopkracht van ons moederbedrijf LeasePlan Nederland N.V. Alle auto's worden centraal ingekocht wat voor u een kostenvoordeel betekent.

Alles online